Artikkel 2. Nähtused Interneti varasemast ajaloost

 

Interneti kättesaadavuse ja kiiruse areng on muutnud sotsiaalsete võrgustike kasutamise hästi populaarseks, kasvas nii kasutajate arv kui ka mitmesugusus. Kui võrgu leviku alguses kasutasid seda peamiselt arvutist entusiastid või selle valdkonnaga seotud inimesed, siis nüüd on tavaline näha, et pensionärid jagavad oma teadmisi nettis.

Sellise leviku korral saan julgelt öelda et täisväärtuslik interneti kultuur on ammu tekkinud. Arengu jooksul osa asju kaob ära, osa kasvab tugevamaks.

Vastupidavate trendide hulgast tulevad mulle meelde emotikonid😊 Niipea, kui inimesed hakkasid kiirsõnumitega igapäevastel teemadel kirjavahetust suhtlema, tekkis arusaam, et midagi on puudu -  suhtlemise visuaalne osa, mille kaudu on lihtsam aru saada jutustaja meeleolu, tema suhtumise kuulajasse ja sõnumisse. Sellise teabe puudumine suurendab ärevust ja vähendab usaldust:(

Appi tulevad emotikonid, mis, kuigi deklaratiivses vormis, täidavad seda tühimiku. Muidugi erinevad vanad emotikonid kaasaegsetest mitmesuguste levinud väljendite poolest, kuid see suundumus jääb püsima.

On ka hääbuvaid trende. Näiteks kaalutud lakoonilised sõnumid. Jällegi, jutt puudutab ärgipäeva elu.  Muidugi on veel inimesed/esteedid, kes naudivad seda protsessi ja korralikult mõtlevad oma sõnumi läbi et ühe laksuga kõik vajalikud mõtted sõbrale või kollegile üleanda. Kuigi selleks pole enam praktilist vajadust. Samas aastaid tagasi oli see levinud praktika,iga sõnumi suhteliselt kõrge hinnajaväiksemahutõttu

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Artikkel 1. Kolm põnevat IT lahendust